Thursday, May 28, 2009

Wednesday, May 27, 2009

my creation2




ni nama saya

Thursday, April 23, 2009

ni gambar kenangan kenangan




yang bawah ni gambar kwn sekolah yang lama dekat mesir tengah sambut hari jadi kawan dekat restoran.

Saturday, April 18, 2009

my creation






CANTIK X!

Thursday, April 9, 2009

something....





friends (kwn) kwn, kita mesti pilih yang baik, pandai dan bukan yang kurang ajar, gedik dan sebagainya kalau kita dah kwn kecik hinga ke besar itu saya suka maknenye bff (best friends forever) kwn selamanye dia mcm kwn selamanya dan tidak akan berputus lagi. kalau kita nak bagi hadiah kat kwn mesti ikhlas sebab x nak dia sedih contoh :- ni hadiah untuk kau nnti esok kau bayar eh itu x elok laaa

Wednesday, April 8, 2009




hey semua! (tak nak ckp banyak) nama penuh saya ialah farisah hanis bt. mohd farid saya memam suka membaca, bermain dan mendengar muzik (best!) umm kalau u all nak kenal lagi saya, saya lahir pada 1999 u all buat laa blogspot sendiri supaya orang boleh baca u all punye profil pulak hehehehe!